

Strength in design. Strength in partnership. Strength in community.

## **FNL Terminal Building**

1/21/2021 1:00pm - 5:00pm via Zoom

## Charrette #1 Outline

- 1. Introduction of Attendees 10 minutes: 1:00pm-1:10pm
- 2. Review Goals for the Charrette 10 minutes: 1:10pm-1:20pm
- 3. Brief History of the Airport 10 minutes: 1:20pm 1:30pm
- 4. Review Expectations Set Upon the Design Team 15 minutes: 1:30pm 1:45pm
  - a. Scope
  - b. Budget
  - c. Schedule
  - Break 5 minutes: 1:45pm -1:50pm
- 5. Group Visioning- 80 Minutes
  - a. Role of Modern Airports: 40 minutes: 1:50pm 2:30pm
  - b. Noco Influence: 20 minutes: 2:30pm 2:50pm
  - c. Case Studies: 20 minutes: 2:50pm 3:10pm

Break – 5 minutes: 3:10pm – 3:15pm

- 6. Breakout Group Visioning 75 minutes total. (3) 25 minute breakout sessions
  - a. Site Design: 25 minutes: 3:15pm 3:40pm
  - b. Phasing/Expandability: 25 minutes: 3:40pm 4:05pm
  - c. Architecture Aesthetics: 25 minutes: 4:05pm 4:30

Break - 5 minutes: 4:30pm - 4:35pm

7. Conclusion and Next Steps - 25 Minutes: 4:35pm - 5:00pm

Total Time: 4 hours